"Journal of Health Sciences and Technology" بصورت فصلنامه و به زبان انگليسي منتشر مي شود. اين فصلنامه از سال 1396 با همت دانشكده بهداشت بيرجند منتشر شده است و در تاريخ 14/12/96 پروانه انتشار به شماره ثبت 81455 را دريافت گرده است.

شاپا: 4212-2588

صاحب امتياز: دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند

ناشر: دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند

مدير مسؤول : آقاي دكتر محمدرضا ميري

سردبير: آقاي دكتر بهنام باريك بين

مدير اجرايي: خانم دكتر انسيه نوروزي

كارشناس اجرايي: خانم فاطمه سادات ارغوان

اين مجله آماده پذيرش مقالات به شكل مرورسيستماتيك (Systematic Review)، متاآناليز (Meta Analysisمطالعات كوهورت (Cohort studies)، مطالعات مداخله اي (Experimental studiesمطالعات مقطعي (Cross sectional)، مطالعات مورد- شاهدي (Case –control studies) مي باشد.

شايان ذكر است اين مجله در حال حاضر در پايگاه‌هاي اطلاعاتي ISC، SID، Magiran، ،Open J-Gate، Index Copernicus، Google Scholar، ROAD، DRJI نمايه مي‌گردد و در حال پيگيري مراحل نمايه‌سازي در پايگاه هاي معتبر بين‌المللي است.

پژوهشگران محترم ميتوانند مقالات خود را در حيطه هاي موضوعي بهداشت محيط، بهداشت عمومي، اپيدميولوژي، بهداشت حرفه اي و ساير موضوعات مرتبط با بهداشت و سلامت به زبان انگليسي از طريق وب‌سايت مجله به آدرس http://jhst.bums.ac.ir ارسال نمايد.

اين نشريه متعهد به اعمال اخلاق نشر بر اساس كدهاي اخلاقي كميته بين‌المللي اخلاق نشر  و همچنين راهنماي كشوري اخلاق در انتشار آثار پژوهشي علوم پزشكي است.

تلفن:  05632381257

ايميل   jhst@bums.ac.ir