وبینار آشنایی با منابع اطلاعاتی علمی دسترسی آزاد با شرکت بیش از 160 نفر برگزار شد.

به گزارش رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه، وبینار آشنایی با منابع اطلاعاتی علمی دسترسی آزاد به منظور آشنایی اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و سایر علاقه مندان با منابع علمی رایگان و نحوه دسترسی به متن کامل از آن ها در روز دوشنبه 13 دی ماه 1400 از ساعت 12 الی 14 به مدت دو ساعت از طریق سامانه وب کنفرانس مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و با شرکت بیش از 160 نفر از علاقه مندان به صورت غیر حضوری برگزار گردید.

تعداد 205 نفر فرم الکترونیکی ثبت نام در وبینار را تکمیل کرده بودند که 35 نفر با وابستگی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 111 نفر دانشگاه های علوم پزشکی کشور و 59 نفر از سایر دانشگاه ها، سازمان ها، و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور بودند. 45 نفر از ثبت نام کنندگان عضو هیأت علمی، 67 نفر کارمند، 70 نفر دانشجو و 23 نفر از سایر مشاغل بودند.

برای 126 نفر که ثبت نام کرده بودند و به میزان کافی در وبینار حضور داشتند، گواهی معتبر صادر شد.

1400/10/15