پیام مشترک رئیس دانشگاه و معاون تحقیقات و فناوری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به مناسبت فرا رسیدن بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از 24 آبان ماه لغایت 1 آذرماه 1400، دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی رئیس دانشگاه و دکتر طوبی کاظمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، با صدور پیامی، این روز را به کارکنان و کتابداران سخت کوش شبکه کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تبریک گفتند و از زحمات و تلاش های آنان در عرصه علم و دانایی قدردانی نمودند.

متن پیام به شرح ذیل است:

در جامعه باید سنت کتابخوانی رواج پیدا کند. کتابدار می تواند منبع و منشأ و مرجعی برای راهنمائی مراجعه کنندگان به کتاب باشد. (مقام معظم رهبری)

مطالعه، غذای روح و درمان بیماری های فکری است. کتاب، معلمی ساده و صمیمی و همیشه در دسترس است که بی ادعا و بدون تکلف و منّت، آنچه دارد در اختیار ما می گذارد. لحظه ای نشستن در کتابخانه مانند حضور در محضر اندیشمندان قرون و فرزانگان زمان است. کتابخانه، معبد اهل علم و محراب پاک علم آموزی است. هرکه از کتاب و مطالعه بیگانه است، غریب و بی مونس است.

بی گمان، هیچ ذخیره و میراثی سودمندتر و با ارزش تر از علم و حرفه کتابداری نیست؛ چرا که کتاب، مایه آرامش روح انسان و کتابدار ضامن سلامت کتاب ها است. کتاب سالم همدمی است که اندوه انسان را می زداید و مطالعه کننده را از تنهایی در می آورد و به او حکمت های جان پرور می آموزد و به همین دلیل کتابدار قابل احترام است.

ضمن گرامیداشت بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، با شعار "جای خالی را با کتاب خوب، پر کنیم"، این هفته فرهنگی را به جامعه دانشگاهی اساتید، دانشجویان، دانش‌ پژوهان و کارکنان و بخصوص کتابداران گرانقدر و کارکنان سختکوش کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تبریک عرض نموده و سلامت و سعادت همه این عزیزان را از خداوند متعال خواستاریم .

1400/08/24